We visualise our projects as a city, which has various links of elements entering.
As these components enter, they start to interweave, intermesh & create an infrastructure of the project.
— Karen Bergman Wennesland

 

APARTMENT REFURBISHMENT, completed in August 2018

Project to improve the standards of living by upgrading this dated apartment space to suit the needs of young professionals or a small family.

Project completed in 8 weeks.

Images demonstrate before and after.


FULL HOUSE REFURBISHMENT, completed in March 2017

A quiet and cozy energy-efficient home in Tallinn, Kristiine district, designed from ‘hell to heaven’ in 7 weeks. The outcome is an impressive and naturally bright one bedroom apartment, which was stripped down to its bare minimum (removed walls, ceiling and flooring) and reorganised to improve the previous impractical layout and narrow circulation.

The apartment benefits from a new light-filled open plan kitchen with fitted appliances, spacious and light living- and bedroom, separate utility room for storage, washing machine and boiler, and London inspired modern bathroom with newly fitted sanitaryware and underfloor heating. The entire space was gives a new soundproof layer of walls and ceilings, high quality finishing and fixtures throughout, new plumbing and electrics along with energy efficient LED spotlights and fresh-air ventilation system. 

Images demonstrate before and after.

 


 

CONCEPT DEVELOPMENT

Interior design concept development to a comprehensive redevelopment of the 1960s building in London Kilburn area, which provides holistic quality care, assistance and support to dementia care resident’s in a safe and stimulating environment.


 

Projects worked on

Project involved amending and developing internal specifications, where its design was created through use of high spec materials, textures & details.


URBAN KITCHEN HUB

As it is in most part of the City of London, this selected Marylebone area was experiencing visible collisions between local people and their growing presence of immigrant communities. To tackle
this problem, the new design was to provide cooking facilities to its local people and surrounding schools, which was the tool to bridge these disparities.